Däckbyte & Däckhotell

Att ha rätt typ av däck på din bil är avgörande för säkerheten på vägen. Däckbyte är en viktig del av fordonsunderhåll och innebär att byta däck beroende på årstid och väderförhållanden.

Vi erbjuder däckbyte året runt, och vi kan hjälpa dig att välja rätt typ av däck som passar för just din bil och körstil. Vi utför även en grundlig kontroll av dina däck, inklusive mönsterdjup, lufttryck och allmänna skador, för att säkerställa att de är i bra skick. Vi kan även balansera dina däck, vilket hjälper till att minimera vibrationer på vägen och förbättra din körupplevelse.

Däckhotell är en annan tjänst som vi erbjuder på vår verkstad. Genom att lagra dina däck på en plats som är rätt tempererad och fri från fukt, kan vi säkerställa att dina däck håller längre och bibehåller sin kvalitet. Vi märker även dina däck för att säkerställa att de placeras korrekt när de tas in och ut ur däckhotellet.

Att ha ett däckhotell minskar behovet av att förvara dina däck hemma, vilket kan spara utrymme och ge dig en ökad bekvämlighet. Dessutom minskar det risken för att dina däck blir stulna eller skadade när de förvaras hemma.

Pris: 699kr

På vår verkstad har vi erfarenhet av att arbeta med olika bilmärken och modeller och vår personal är kunnig och professionell. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en högkvalitativ service som är skräddarsydd för dina behov.